Grup Hepsi’den hayranlarına sezonun ilk merhabası 09:37 Posted In grup hepsi Edit This 0 Comments »
Özellikle 18 yaş altı gençler arasında önemli bir hayran kitlesi olan Grup Hepsi, yeni sezonda Ankaralı fanatiklerine ’ilk merhaba’yı 22 Kasım’da Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nde diyecek.Hepsi’den hayranlarına sezonun ilk merhabasıÖzellikle 18 yaş altı gençler arasında önemli bir hayran kitlesi olan Grup Hepsi, yeni sezonda Ankaralı fanatiklerine ’ilk merhaba’yı 22 Kasım’da Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nde diyecek.Aldıkları bale ve modern dans eğitimini, sahne performansına başarılı bir şekilde yansıtmayı başaran grup üyeleri, hayranlarına keyifli dakikalar yaşatacak.Grup üyelerinden Gülçin Ergül, 1985 İstanbul doğumlu. Ortaöğrenimini ve liseyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi. Aynı okulda Eren ile beraber Modern Dans eğitimi alıyor.Grubun bir diğer üyesi Eren Bakıcı ise 1984 İstanbul doğumlu. Grubun en büyük üyesi olan Eren, ortaöğrenimini ve liseyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi.Cemre Kemer, 1985 İstanbul doğumlu. Ortaöğrenimini ve liseyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi. AKM Gençlik Balesinde beş yıl görev aldı. Bir çok reklam jingle’ı ve kliplerde görev aldı.Hepsi Grubu’nun son üyesi Yasemin Yürük, 1986 İstanbul doğumlu. Grubun en küçük üyesi olan Yasemin, ortaöğrenimini ve liseyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi. Halen İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde öğrenimini sürdürüyor.
'Hepsi' ve Gökhan Özen'e teklif gitti 11:47 Posted In grup hepsi , Grup Hepsi Haberleri Edit This 0 Comments »
TRT 18-19 Mayıs tarihlerinde Rusya'da gerçekleşecek olan 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi grubuna ve popçu Gökhan Özen'e teklif götürdü.Hepsi grubu ve Gökhan Özen, teklife henüz yanıt vermedi. Her sene yapılan 'Şarkı Türkçe mi olsun, İngilizce mi?' tartışmalarının bu sene de yaşanacağını söyleyen grup üyeleri teklifle ilgili "Hala düşünüyoruz" derken Gökhan Özen ise, "Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek isterim. Düşünüyorum, görüşmelerimiz sürüyor" dedi.
4 Peynirli Pizza'nın Mozarellaları 09:18 Posted In grup hepsi , hepsi haberleri Edit This 2 Comments »
Klipte rol alan yakışıklı oyuncuları daha yakından tanımak ve onların hepsi kızları hakkındaki düşüncelerini ögrenmek ister msiiniz???Cem Avnayim:Cem klip setinin neşe kaynagıydı! gece yarsına kadar enerjisinden hiçbir şey kaybetmedi.Hayat Nasıl Gidiyor,Neler Yapıyorsun??Süper gidiyor! Erman burnalı'yla birlikte kanal 1 de ''Kardelen''isimli bir dizide oynuyoruz.Bir yandan da ''Hepsi 1'' e devam ediyoruz..Neden Bu Klip Peki???Eglenceli olacagını düşündüm.Tek Sebebi Bu Mu Yani???Kızların yanında olmayı seviyoruz,onlar da bizim yanımızda olmayı seviyorlar.Hepsi Kızlarının en çok hangisini seviyorsun???Ayıramam!O Zaman ''şunu şu yüzden,onu bu yüzden seviyorum'' de:)Ooff,ooofff! Onları benim duygusal boşluklarımı kapattıkları için seviyorum li!Sadace seviyorum Sebepsiz seviyorum Valla:)HAYRİ ÇAKIR:Hayri'nin soyadı gözleriyle oldukca Uyumlu:)Üstelik cok da Karizmatik:)Model Misin?Evet,10 senedir modellikle ugraşıyorum.29 yaşındayım,Tiyatro egitimi de aldım.Bazı televizyon projelerinde Rol Aldım.En büyük Hedefin Ne?Senaryosunu sevecegim bir sinema filminde rol almak isterdim.Klip Çekimi Nasıl Oldu???Onur,arkadaşım.Onun ricası üzerine geldim.Hepsi Kızlarını Daha Önce Tanıyor Muydun???Çok Takip etmiyordum Acıkcası.Sen Neler Dinliyorsun???Rap.Çogunlukla yabancı müzik tercih ediyorum.Yürkiye'de cok iyi müzik yapıldıgını düşünmüyorum.Ama cep telefonunda Türkce Müzik Çalıyor:)Ama o,Serab Erener!EMRE KIZILIRMAK:Best Model of Turkey 2007 Yarışmasında 2.olan emre şu sıralar Güney Kore'de düzenlenecek Manhunt yarışması'na hazırlanıyor.Sende ona destek vermek istersen,hemen.ManhuntEmre Nerler Yapıyorsun bu aralar???Eskişehir anadolu üniversitesi Spor yüksekokulu 4.sınıf ögrencisiyim.Bir ajansa baglı degilim,freelance modellik yapıyorum.Hepsi klibinde oynayacaksın dedikleri zaman ne dedin???Niye olmasın,güzel bir grup,Mesela Üff yeter,üf üf yeter derken cok hoşuma gidiyor o üf demeler:)Sırf onun için Eskişehir'den kalktım buraya geldim:)Neler Yapmak İstiyorsun İleriki Zamanlarda???Oyunculuk yapıyorum.Tiyatro okullarında aldıgım roller oldu.Mesela''Hamlet'' te oynadım bunun dışında basketbol antrenörlügü,alaçatı da rüzgar sörfü egitmenligi yapıyorum.Hepsi Kızlarının içinden en çok kimi Begeniyorsun???Cemre'yi... ismi benim ismime cok benziyor.Emre-cemre:)
4'ü Bir arada en Lezzetli Pizza-Bulunmaz Röportaj 06:48 Posted In grup hepsi , hepsi , hepsi haberleri Edit This 3 Comments »
Yeni albümleri ŞAKA için çok heyecanlı olan Hepsi Kızlarıyla sadace müzikten degil,aşktan meşke kızsal sorunlardan konuştukCemre Kemer:Hemen Şaka'dan Bahsedelim:Bir yeni şarkımız var,digerleri cover.''4 peynirli pizza'' Kenan Dogulunun bizim için yaptıgı özel bir şarkı.Mizah anlayışı yüksek bir parça Ben gidip gelip Kenan'ın beynini yedim;kızlar'da öyle O Da bize hep yaparım diyordu...Dinledigimizde bayıldık şarkıya.O gece studyo ya girdik;Kenan her biri mükemmel müzisyen arkadaşlarını cagırdı.Aynı gece içersin'de Ozan Dogulu,kENAN Dogulu ve bizim ekibimiz parçayı yaptık,Şarkıda Kenan'ın da vokalleri vardı.Bu Aralar nELER Yapmaktan Keyif Alıyorsun???Albümle ilgilenmekten çok keyif alıyorum.Çok heyecanlıyım ayrıca bu devirde hiçbir dizi sürmezken,biz''Hepsi 1'' de 52. bölümü çektik.Bu çok hoşuma gidiyor;gurur verici bir şey.Son Günlerde Cümlelerinde En Çok Hangi Sözcügü Kullanıyorsun???Çabuk Çabuk Ya Da Hadi.''En Çok Kullandıgımız Sözcükler,Bizim hayata bakış acımızı anlatıyormuş aslında.Bunu duymuş muydun???Herhalde yogun tempom yüzünden bu sözcükleri kullanıyorum.çabuk uyumalıyım,uyanmalıyım,çünkü yapacak cok işim var.Eskiden ünlülerin Benim hiç özel hayatım yok deyişlerine ''HADİ CANIM'' derdim,ama gerçekten'de öyleymiş.Bu kadarını hiçtahmin etmiyordum.''Dünya starları ne Yapıyordur'' diye düşünüyorum,ama sonra ögrendim ki jetleriyle aldırıyorlarmış kendilerini:)Sende Alırsın Belki Bir Gün Jet:)Evet,Alırım bir tane artık!Trafikte Gecirdigin Zamanları cıkarırsan bir sürü vakit kalır sana geriye...Ben zaten metroya biniyorum.Benim metroya binmem biraz oluyor ama:)Pepsi dolaplarımız var ya metro'da,çok komik oluyor:)O Dolaplara Bazen Bıyık Çiziyolar Biliyor Musun?Biliyorum:) Ama bizim fanlarımız her hafta gidip Camsil'le onları temizliyorlarmış.Pizzanı Nasıl Seversin???4 Peynirli Severim:)GeciyoruZ Eren Bakıcı'yaRock'n Coke,Rock'n Dark gibi müzik festivalleri iptal oldu bu sene.Sen bir festival düzenlesen,bu nasıl bir festival olurdu,kimleri cagırırdın???Türkiye'de fakir bir kesim var,bir de cok fazla şeye sahip olan bir kesim var,Orta sınıf cok az Zengin sınıftan insanların arasında da ellerindekini paylaşmak isteyecek kişiler olabilecegini düşünüyorum.Bu yüzden insanların her şeyini paylaşabileceklerini,güzel müzigin,tiyatronun oldugu,görsel ve işitsel anlamda oraya gelen her kesimin dikkatini çekebilecek,sıcak bir ortam yaratmak istedim,Her şey paylaşılacak ve insanlar da bundan gocunmayacak.Kimleri Cagırırdın???Bu tarz yaklaşımı olan cok fazla insan var.Buna duyarlı olabilecek herkesi cagırırdım.Ressamları,danscıları,müzisyenleri,oyuncuları ve yardıma yönelik amaçlarla katılabilecek insanları çagırmak istedim.''Herkez Yapıyor''diye yapabilecegin Şey Nedir???Spor yapmak... Herkezin yaptıgını yapmak kötü bir şey,yeter ki benim için yararlı olsun.Sen de tiki oldun?Yani? Jonjon:):)Yok acayip salaş gidiyorum araya:)Havalar güzel,akşam arkadaşlarımla yemek yiyorum,bir şeyler içiyorum ve evime dönüyorum.Aşk var Mı Aşk?Var,yok,var,yok,var,yokPizzanı Nasıl Seversin??Mozarellalı biberli ve mısırlı severim.Çiftlik versiyonu yani...Geciyoruz Gülçin Ergül'eAşk var mı???Olabilir:) Şu anda yalnızım,ama kafamı taktıgım biri var:)Aşkın beş halini anlatır mısın bize?-i,-e,-de,-den:) aşkın yalın hali bence yok. Bu yaşanmamoş hali,platonik,tanıma süreci,sevgi bölümü ve hayal kırıklıgı:)Gazeteci olsan Kendine Nasıl Bir Soru Sorardın???''Söylemeyi en çok sevdigin şarkı nedir?'' diye sorabilirim,ama cevabını bilmiyorum:)Bugune Kadar Dinledigin En agır ARABESK Şarkı???İbo'dan ''Aramam sormam bir daha''Pizzanı Nasıl Seversin???Karışık:)Geciyoruz Yasemin Yürük'eAlbümde Eren rap şarkılar söylemiş.Türkiye'de artıp rap ve R&Byle kızlar da ilgileniyor.Nasıl Buluyorsun bu gelişmeleri???Bu konuda yorum yapmayacagım.Müzik adına bir şeyler yapmaları cok güzel,ama bence önce türkçe konuşmayı ögrensinler,Çünkü bence Türkçe güzel dil.Her kelimesinde hata olan bir albüm olmamalı.Kimden bahsettigimi Kendisi anlayacak bence:)Aşk var mı???Yok:(AyrıldıkBugune kadar dinledigin en agır Arabesk şarkı habgisi???İbo'dan''beni benden alırsan,seni sana bırakmam...''Bir de Özcan Deniz'den ''Ama dön desem,Seviyorum gel desem...''Pizzanı Nasıl Seversin???Dominos Farm:)Cok Güzel bir roportaj oldu Hepsi grubu na cok teşekkür ediyoruz