Grup Hepsi Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fan Club

Grup Hepsi Fan Club

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

GuLcin RopoprtaJi

YazarMesaj
Admin
Admin

GuLcin RopoprtaJi Empty
MesajKonu: GuLcin RopoprtaJi   GuLcin RopoprtaJi EmptyPerş. Şub. 19, 2009 1:47 pm

GuLcinimin RopoprtaJi

HAYATININ VAZGEÇİLMEZLERİ NELER?

GÜLÇİN:Vücudum ve sesim yemmekklerr dizüstü bilgisayarım!!

BU HAYATTA SENİ NE ÇILDIRTIR?

GÜLÇİN:Mantıksızlık haksızlık yalan hem suçlu hem güçlü insanlar gerçekten hayal gücümün sınırlarını zorluyor inanmak istemiyor insan ama bazen böyle sinirli olabiliyorummm

KENDİNİ BİR ŞARKIYLA TANIMLAMAN GEREKSE HANGİ ŞARKIYI İSTEK YAPARDIN?

GÜLÇİN:Beni tanımlayan şarkıyı ancak ben yazabilirim…

HAYATINDAKİ ENLER?

GÜLÇİN:En sevdiğim renk pembe ve nar çiçeği.Giyim tarzım sportif ve dozunda fenimenlik taşıyan giysiler.Yemekte mantı yaprak sarma.Aslında zeytinyağlı tüm yemekler…İçeceğim Pepsi Gold ve en en en en mekanım:EVİM!!!

SENİ EN AZ ŞARKI SÖYLEMEK KADAR MUTLU EDEN BAŞKA BİR HOBİN VAR MI?

GÜLÇİN:Yazı yazmak yoga yapmak en güzeli aslında…Sakatlığımdan dolayı eskisi kadar yapamıyorum bu beni yaralıyor ama olsun!!!

UĞRAŞTIĞIN BİR SPOR DALİ VAR MI?

GÜLÇİN:Spor yapmaya pek zamanım olmuyo ama 3. sınıftayken okulda pilates workshopu almıştım.Ama düzenli yapamıyorum çünkü başımda beni sıkıştıracak biri olmalı.Yogayı ise liseden beri yapıyorumm…

NAZARA İNANIR MISIN?İNANIYORSAN KORUNMAK İÇİN NE YAPIYORSUN?

GÜLÇİN:Fala inanırım.Akrep burcuyum bazı şeyleri hissedebiliyorum ileri görüşlüyüm…

GRUP KURMAK KADAR ÜYELERİ BİR AARADA TUTMAK DA ÖNEMLİ SİZCE DEVAMLI BİR BİRLİKTELİĞİN SIRRI NE?

GÜLÇİN:He şeyi geçelim.Bir çok neden var en büyük nokta ise PROFESYONEL OLMAK..

POPÜLER OLDUKTAN SONRA HAYATINIZDA NELER DEĞİŞTİ?

GÜLÇİN:Kendime vakit kalmıyor gece uykularım yalan oluyor düzenli bir hayatım yok!!!Size yardım eden seven insanların varlığına ihtiyaç duyuyorsunuz…
https://gruphepsim.forumotion.co.uk

GuLcin RopoprtaJi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» gülçin....
» Hepsi Gülçin
» Hepsi1 Gülçin
» gülçin gifleri
» gülçin gifleri