Grup Hepsi Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fan Club

Grup Hepsi Fan Club

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hepsi'nin Powertürk yılbaşı özelde söyledikleri..

YazarMesaj
Admin
Admin

Hepsi'nin Powertürk yılbaşı özelde söyledikleri.. Empty
MesajKonu: Hepsi'nin Powertürk yılbaşı özelde söyledikleri..   Hepsi'nin Powertürk yılbaşı özelde söyledikleri.. EmptyÇarş. Şub. 18, 2009 3:56 pm

Eren : 2008 bizim için epey hareketli geçti aslında çünkü 2008’in ilk yarısında bir önceki seneden beri devam ettiğimiz dizi çalışmalarını yaptık. Ardından bir kış turnesi ve hemen ardından yeni albüm çalışması, “Hepsi Şaka” geldi. Eski parçalardan oluşan bir cover albüm. Ardından da onun turnesine çıktık. Dönünce bir sinema filmine başladık ve şimdi 2009’a hazırız. Ben yeni yılda bütün ülkemize, aslında bütün dünyaya ama nedense bencillik yapıp bütün ülkemize demek istiyorum barış ve huzur diliyorum. Herkes huzurlu olduğunda barış da gelecektir. Herkesin suratlarının gülmesini istiyorum.

Cemre : Ben de herkese Allah’tan akıl ve fikir diliyorum 2009 yılında.

Yasemin : Ben de mantıklı bir yıl diliyorum. Mantıksız hareket etmesini istemiyorum kimsenin. İnsanlar mantık dışına çıkmaya başladılar ve bu hoşuma gitmiyor.

Cemre : Herkes için sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl olsun gerçekten. Umarım 2008 yılında yaşadığımız tatsızlıkların hiçbirini gerek ülkemiz adına, gerek dünya olarak yaşamayız.

Eren : Renkli bir yıl olmasını diliyoruz.

Kaynak:Powertürk Resmi Web Sitesi..

Gülçin yok..
https://gruphepsim.forumotion.co.uk

Hepsi'nin Powertürk yılbaşı özelde söyledikleri..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Powertürk Müzik Ödülleri HEPSİ
» hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
» Grup Hepsinin En Sevdiği Şiir
» GRUP HEPSİNİN HANGİ ŞARKILARINI SEVİYORSUNUZ???
» Grup hepsinin bilinmeyen birkaç özelliği